Afgelopen week was het zo ver; Met enige vertraging kon Paul zijn prijs ophalen. Een foto op aluminium van zijn Porsche 912 van onze rallyfotograaf Erik Bijker.  

Tijdens de wedstrijddag viel deze auto onmiddellijk op, en niet alleen vanwege de “Sonderfarbe Kristallblau”! In de motorruimte werden zelfs de stickers als origineel bestempeld. Kortom, een afgetekende winnaar.

Het verhaal werd tijdens de uitreiking op bijzondere wijze ingekleurd. Paul vertelde ons nl. niet alleen waarom en hoe de auto in zijn bezit kwam, maar ook dat het voor deze ras-ondernemer een verbindend middel is  tussen vader en zoon.

De foto krijgt een mooie plaats, werd ons beloofd.

Paul, dank voor jouw komst, en geweldig dat deze auto ook ingezet blijft worden waarvoor het bedoeld is: plezier! 

 

Met dank aan Erik Bijker, onze wedstrijdleider Joost, maar ook Garage Groenouwe in de rol van jury!

Een echte wedstrijd op hoogwaardig rallyniveau!

De Sportklasse is bedoeld voor auto van vóór 1990. Deze equipes rijden een langere route bij een iets hogere gemiddelde snelheid. De Sportklasse is bedoeld voor mensen met een hoog ambitieniveau, of mensen die met enige regelmaat meedoen aan oldtimer wedstrijdrally’s.

Dankzij de inzet van meer dan 60 vrijwilligers worden de deelnemers in staat gesteld een uitdagende rally te rijden waarbij overigens niet de snelheid het verschil maakt, maar de juiste interpretatie van de route-aanwijzingen. In 4 etappes worden de deelnemers langs de mooiste plekjes van Overijssel geleid, waarbij ook de inwendige mens bepaald niet vergeten wordt.