Pouwklasse

Pouwklasse: Pluryn-jongeren een onvergetelijke dag bezorgen!

Voor de Pouwklasse worden auto’s en chauffeurs geregeld door de Miglia Daventria organisatie in samenwerking met de organisatie die de deelnemende jongeren aanwijst. Voor de Pouwklasse kan dus niet worden ingeschreven (ook al zou men dat nog zo graag willen, want het is een fantastische ervaring). Bij de Miglia Daventria XII zullen in de Pouwklasse jongeren meerijden die onder de hoede zijn van de Pluryn groep. De selectie van de jongeren geschiedt door Pluryn, die tijdens de hele dag ook overal mensen paraat heeft voor (eventuele) ondersteuning.

Voor de Pouwklasse is geen rallyervaring noodzakelijk. Een apart uitgezette route laat de deelnemers genieten van dezelfde landschappen en spelen met dezelfde rallytechnieken. Alleen is het moeilijkheidsniveau aangepast, zodat u en de ‘eerste navigatoren’ kunnen genieten van de rit, de omgeving en de dag.

De start volgt ná de Sport- en Tourklasse. De finish is juist gepland vóór binnenkomst van de andere klassiekers. Het geeft de deelnemers van de Pouwklasse optimaal de gelegenheid niet alleen te genieten van de rit zelf, maar ook van vertrek en binnenkomst van alle andere deelnemende auto’s.

Voor de start, bij de lunch en bij de finish wordt u alle zorg door stewards en begeleiders uit handen genomen. Er zijn begeleiders van Pluryn aanwezig om ondersteuning te bieden tijdens de rit, als dat nodig zou zijn.