Sponsorklasse

Pluryn-jongeren een onvergetelijke dag bezorgen!

De Sponsorklasse staat open voor inschrijving van alle auto’s, zolang er maar tenminste 3 zitplaatsen in de auto zijn. U als equipe krijgt nl. een jongere met een beperking als ‘eerste navigator’ toebedeeld, zodat u met 3 (of soms 4 equipeleden) start. Bij de Miglia Daventria X zullen in de Sponsorklasse jongeren meerijden die onder de hoede zijn van de Pluryn groep (Intermetzo in Eefde). De selectie van de jongeren geschiedt door Pluryn, die tijdens de hele dag ook overal mensen paraat heeft voor (eventuele) ondersteuning.

Voor de Sponsorklasse is geen rallyervaring noodzakelijk. Een apart uitgezette route laat de deelnemers genieten van dezelfde landschappen en spelen met dezelfde rallytechnieken. Alleen is het moeilijkheidsniveau aangepast, zodat u en de ‘eerste navigatoren’ kunnen genieten van de rit, de omgeving en de dag.

De start volgt ná de Sport- en Tourklasse. De finish is juist gepland vóór binnenkomst van de andere klassiekers. Het geeft de deelnemers van de Sponsorklasse optimaal de gelegenheid niet alleen te genieten van de rit zelf, maar ook van vertrek en binnenkomst van alle andere deelnemende auto’s.

Voor de start, bij de lunch en bij de finish wordt u alle zorg door stewards en begeleiders uit handen genomen. Er zijn begeleiders van Pluryn aanwezig om ondersteuning te bieden tijdens de rit, als dat nodig zou zijn.

In deze klasse kunt u zich mét of zonder eigen auto opgeven omdat een aantal auto’s door de organisatie wordt geregeld. Ook als u zelf geen auto meebrengt blijven de kosten € 285 per equipe.

Meerijden in deze klasse doe je voor jouw ‘eerste navigator’ voor wie het een fantastische dag is. Zoals gezegd, na de finish nemen anderen het over en kunt u vervolgens zelf meedoen aan het diner en de borrel.