Het laatste nieuws van de Miglia Daventria

 Blijf op de hoogte van alle ins en outs van de leukste goede doelen rally.

PRACHTIG SCHILDERIJ ALS DANK VOOR DEELNAME AAN DE SPONSORKLASSE

Naast de Sportklasse en de Tourklasse – voor de a.s. Miglia Daventria XII verdeeld in drie competities: Klassiek, Modern en Elektro – is er traditioneel de Sponsorklasse.
In de Sponsorklasse rijden jongeren die wel eens een dagje ‘wat anders’ kunnen gebruiken mee als navigator. Een hele dag meedoen met een echte rally: dat is voor die jongeren inderdaad eens wat anders.
In de Miglia Daventria XI op 21 mei 2022 waren jongeren die verblijven bij Pluryn in Voorst de navigatoren in de Sponsorklasse. Alles onder de bezielende leiding van Jeffrey Hofstede van Pluryn.
Ze vonden het een prachtige dag. Zij blij. Wij van de Miglia Daventria blij. En bij wijze van bedankje – maar laat dat ‘je’ maar weg – heeft Alleysha Buitenhuis (een van de Pluryn pupillen die meedeed) een fantastisch mooi schilderij gemaakt. En dat schilderij is aangeboden aan onze wedstrijdleider voor de Miglia Daventria XI, Joost Beversluis. En Joost heeft het schilderij weer, met de boodschap van dank, aangeboden aan de voorzitter van Rotary Deventer Güliz Tomruk-Kisi, tijdens de laatste bijeenkomst van de club.

Foto boven links de overhandiging aan Joost. Rechts de overhandiging aan Güliz.

Het schilderij krijgt een mooie plaats.