Sponsoren

Sponsoring is maatwerk

Sponsoren

Waarom sponsoren?

Een rally-evenement als de Miglia Daventria kan niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Uw bijdrage is van harte welkom.

Vanaf de eerste editie van de Miglia Daventria zijn we erin geslaagd om een kwalitatief zeer hoogwaardig rally-evenement neer te zetten. De waardering van deelnemers – in alle klassen – en van betrokkenen is ieder jaar weer hoog. Daarom weten we met de Miglia Daventria altijd zeer veel publiciteit te genereren.

Het goede doel is dit jaar een bijdrage, via Nationaal Fonds Kinderhulp, aan de ondersteuning van kinderen in Deventer die het thuis niet breed hebben. Door te sponsoren verbindt u zich met die ondersteuning, die helaas zo hard nodig is. Is dat niet een geweldige manier van naar voren treden als bedrijf of instelling?

 

Sponsoring is maatwerk. Dat weten we, en daar nemen we ook de tijd voor. Onze mensen nemen desgewenst contact met u op om een keuze uit de beschikbare mogelijkheden en ook additionele mogelijkheden te bespreken.

Ooit gedacht om uw relaties deel te laten nemen aan ’s lands beste oldtimerrally? Inclusief gereed staande oldtimers, die geprepareerd zijn voor zo’n dag? Het kán!

Verbind ook uw bedrijfsnaam aan de Miglia Daventria en Nationaal Fonds Kinderhulp en neem contact met ons op:
– Rico ten Hag                   r.tenhag@tenhag.nl                       tel 06 53 83 57 77
– Richard Dommerholt    richard@dommerholt.biz             tel 06 53 46 94 29
– Remy Everink                 remy@mercuriusmakelaars.nl    tel 06 20 40 78 74

Klik op de link hieronder om de sponsormogelijkheden te bekijken. Het sponsorcontract wordt u later toegezonden. Een voorbeeld daarvan kunt u hieronder downloaden.

sponsormogelijkheden Miglia Daventria XI 2022

sponsorcontract Miglia Daventria XI 2022

 

P.S.
Alle medewerkers aan de rally doen dit op geheel vrijwillige basis. Er worden geen vergoedingen uitgekeerd, ook geen onkostenvergoedingen. Slechts de uitzetter, leveranciers van benodigdheden en horecagelegenheden worden betaald maar ook met hen zijn gereduceerde prijzen overeengekomen. Al uw bijdragen komen dus ten goede aan het goede doel!!

Download hier het Sponsorcontract voor 2022, als u ons en Deventer kinderen wilt ondersteunen!

sponsorcontract Miglia Daventria XI 2022

NIEUWSGIERIG NAAR DE SPONSORMOGELIJKHEDEN VOOR DE MIGLIA DAVENTRIA editie XI?

Download hieronder de folder met sponsormogelijkheden

sponsormogelijkheden Miglia Daventria XI 2022

 

Sponsors

Onze sponsoren