Sponsoren

Sponsoring is maatwerk

Waarom sponsoren?

Een rally-evenement als de Miglia Daventria kan niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Uw bijdrage is van harte welkom.

Vanaf de eerste editie van de Miglia Daventria zijn we erin geslaagd om een kwalitatief zeer hoogwaardig rally-evenement neer te zetten. De waardering van deelnemers – in alle klassen – en van betrokkenen is ieder jaar weer hoog. Daarom weten we met de Miglia Daventria altijd zeer veel publiciteit te genereren.

Het goede doel is dit jaar een bijdrage, via Nationaal Fonds Kinderhulp, aan de ondersteuning van kinderen in Deventer die het thuis niet breed hebben. Door te sponsoren verbindt u zich met die ondersteuning, die helaas zo hard nodig is.
Is dat niet een geweldige manier van naar voren treden als bedrijf of instelling?

What’s in it for me?

UIteraard geven we bij de sponsoring ook iets aan u terug. Zo kan uw logo in onderstaande overzicht, maar ook ons rallyboek staan. Een rallyboek waar de equipes een hele dag mee in hun handen zitten!
Verder kan u bij een partnerschap ook rekenen op:

  • Als partner verbindt u zich aan een volwaardig evenement, met exclusieve uitstraling
  • Alle uitingen van de rally en haar goede doel mag u tot 3 maanden na de wedstrijddag zelf ook inzetten als uitingen van uw bedrijf
  • Partners mogen binnen de overeenkomst ook gebruik maken van geselecteerd materiaal van het goede doel zelf.
  • Tijdens de rally (of de kort daarvoor te houden kaartleescursus) zijn diverse mogelijkheden om u of uw product voor te stellen aan de deelnemers.
  • Relaties van uw organisatie kunnen tegen kostprijs deelnemen en zo kennismaken met deze sport (aantal equipes te bespreken). De sport zelf geeft teambuilding een hele nieuwe betekenis.
  • Uitingen op social media die Miglia Daventria zelf doet, geven partners een preferentie plek rondom het evenement (Bereik van 5.000 tot 15.000 per maand op LinkedIn, Facebook en Instagram)
  • Deelnemers en online volgers van de Miglia Daventria zijn veelal uit onze regio en zijn over het algemeen werkzaam in het managementsegment.

Wat is mogelijk?

Sponsoring is maatwerk. Dat weten we, en daar nemen we ook de tijd voor. Onze mensen nemen desgewenst contact met u op om een keuze uit de beschikbare mogelijkheden en ook additionele mogelijkheden te bespreken.

Ooit gedacht om uw relaties deel te laten nemen aan ’s lands beste benefiet oldtimerrally? Inclusief gereed staande oldtimers, die geprepareerd zijn voor zo’n dag? Het kán!

Verbind ook uw bedrijfsnaam aan de Miglia Daventria en Nationaal Fonds Kinderhulp en neem contact met ons op:
– Rico ten Hag                   sponsoring@migliadaventria.nl                       tel 06 53 83 57 77
– Vera de Klerk                  sponsoring@migliadaventria.nl

Klik op een van de knoppen hieronder om aan te geven dat u graag wilt sponsoren.

N.B.  Alle medewerkers aan de rally doen dit op geheel vrijwillige basis. Er worden geen vergoedingen uitgekeerd, ook geen onkostenvergoedingen. Slechts de uitzetter, leveranciers van benodigdheden en horecagelegenheden worden betaald maar ook met hen zijn gereduceerde prijzen overeengekomen. Al uw bijdragen komen dus ten goede aan het goede doel!!

Onze sponsoren voor editie XIII (2024)

Hoofdsponsor

Sponsor van de Zero Emissie Klasse

Sponsorklasse is mogelijk gemaakt door

Locatie en service sponsoren

Overige Sponsoren

Zakelijke equipes