Inschrijven Rally

EDITIE XIII (op 25 mei 2024)

Inschrijving Rally

De inschrijving voor de Miglia Daventria Editie XIII op zaterdag 25 mei 2024 is geopend. U kunt zich weer inschrijven voor de Sportklasse en de Tourklasse (de Sponsorklasse wordt niet via inschrijving samengesteld).

Binnen zowel de Tourklasse als Sportklasse hebben we meerdere aparte ‘competities’ om zoveel mogelijk categorieën van auto’s te kunnen laten meedoen op een gelijk speelveld. Op de volgende competities is in te schrijven:

  • Sportklasse Klassiek:              Voor auto’s uit 1989 en ouder
  • Sportklasse Modern:              Voor auto’s uit 1990 en jonger
  • Tourklasse Klassiek:                Voor auto’s uit 2007 en ouder
  • Tourklasse Modern:                Voor auto’s van 2008 en jonger
  • Tourklasse Zero Emission:    Voor auto’s met …. zero emission (dus niet: hybride).

Geef de juiste categorie aan bij inschrijving!
Voor de duidelijkheid: alle deelnemers in de Sport- en Tourklasse rijden binnen hun klasse dezelfde route op basis van hetzelfde ‘routeboek’ van de uitzetter. De prijzen worden toegekend per ‘competitie’. Klik hier voor meer info over de klassen.

Zakelijk of particuliere inschrijving?

Voor het inschrijven is bij de Miglia Daventria een verschil tussen de ‘zakelijke inschrijving’ en de ‘particuliere’ inschrijving, elk met z’n eigen inschrijfbedrag. Zakelijke equipes krijgen ook een stukje exposure via onze website en in het rallyboek. De kosten per equipe kan u hier terugvinden.

Een equipe bestaat uit 2 personen. Wilt u met meer personen deelnemen, dan kan dat. Per extra deelnemer moet dan een extra inschrijfbedrag worden betaald. De kosten per extra deelnemer kan u hier terugvinden.
Een extra opgave kan na de inschrijving gedaan worden door een mail te sturen naar inschrijvingen@migliadaventria.nl. U kunt ook reageren op de mail die u ontvangt als bevestiging van uw inschrijving.

INSCHRIJVING VOOR EDITIE XII OP 25 MEI 2024 IS GESLOTEN!