Inschrijven Rally

EDITIE XII

2023

Inschrijving Rally

De inschrijving voor de Miglia Daventria Editie XII op zaterdag  27 mei 2023 is geopend. U kunt zich weer voor inschrijven voor de Sportklasse en de Tourklasse (de Pouwklasse wordt niet via inschrijving samengesteld).

Op aangeven van de deelnemers hebben we in de Tourklasse voor het eerst 3 aparte ‘competities’. Tourklasse Klassiek (voor auto’s uit 2008 en ouder), Tourklasse Modern (voor auto’s van 2009 en jonger) en Tourklasse Zero Emission (voor auto’s met …. zero emission (dus niet: hybride). Geef de juiste categorie aan bij inschrijving!
Voor de duidelijkheid: alle deelnemers in de Tourklasse rijden dezelfde route op basis van hetzelfde ‘routeboek’ van de uitzetter. De prijzen worden toegekend per ‘competitie’.

Er is weer het onderscheid tussen de ‘zakelijke inschrijving’ en de ‘particuliere’ inschrijving, elk met z’n eigen inschrijfgeld. De Miglia Daventria organisatie heeft, net als iedereen in Nederland, te maken met gestegen prijzen. Daarom is het inschrijfgeld voor de ‘zakelijke inschrijving’ aangepast naar € 440 (excl. BTW) per equipe en voor de ‘particuliere inschrijving’ naar € 325 (incl BTW) per equipe.

Een equipe bestaat uit 2 personen. Wilt u met meer personen deelnemen, dan kan dat. Per extra deelnemer moet dan een extra inschrijgeld worden betaald. Bij ‘zakelijke inschrijving’ een bedrag van € 135 (excl BTW) en bij ‘particuliere inschrijving’een bedrag van € 150 (incl. BTW).
Een extra opgave kan worden gedaan meteen bij inschrijving. Het kan ook daarna nog, maar dan door een mail te sturen naar
miglia.daventria@gmail.com .

INSCHRIJVEN (of extra deelnemers inschrijven) KAN TOT EN MET VRIJDAG 19 MEI 2023!!

JE KRIJGT WAAR VOOR JE GELD!!!

Alle deelnemers krijgen …

​In alle gevallen krijg je voor het inschrijfgeld een volledig verzorgde ‘rally-dag’ bestaande uit:

 • Ontvangst met koffie, thee en versnapering
 • Alle kaartmateriaal voor de rally en een rallytas met verrassingen
 • Een prachtige Rally, uitgezet door Rutger Kwant, ondersteund door vrijwilligers, die kan wedijveren met professionele rally’s (5 sterren rating op facebook!!),
 • Koffie op de koffielocatie (indien die wordt opgenomen in de route)
 • Volledig verzorgde lunch op de lunchlocatie
 • Dinerbuffet (2 drankjes per (extra) deelnemer inbegrepen) op de finishlocatie
 • Uitleg op schrift (zodat je de volgende keer nog beter kunt scoren)

Zakelijke deelnemer

Voor de zakelijke inschrijvingen is het inschrijfgeld € 440 exclusief BTW. De zakelijke inschrijver krijgt een afbeelding van zijn logo op de Sponsorpagina van de Miglia Daventria website.
Daarvoor moet een logo worden opgestuurd naar miglia.daventria@gmail.com . Dat moet zijn in het format JPG.

Geef op de inschrijfpagina aan of u zich zakelijk (dus met logo-advertentie) wilt inschrijven. Dan kan de penningmeester daar met de facturatie rekening mee houden.

Wilt u als zakelijke partij met meerdere equipes deelnemen? Dan kunt u dat aangeven via miglia.daventria@gmail.com en dan nemen wij contact met u op om een speciaal ‘pakket’ samen te stellen.

Particuliere deelnemer

We vinden het belangrijk dat de Miglia Daventria bereikbaar is voor privé deelnemers. Daarom houden we het inschrijfgeld voor deze gewaardeerde groep ook bereikbaar. Maar als gezegd ontkomen we niet eraan om het inschrijfgeld aan te passen wegens de algemene prijsstijgingen waarmee we te maken hebben. Het inschrijfgeld is dit jaar € 325 (daar zit de door ons af te dragen BTW in).

Betalingsvoorwaarden

Het inschrijfgeld wordt betaald op factuur. Betaling dient plaats te vinden binnen 30 dagen na factuurdatum. Is op 18 mei 2023 niet betaald, dan wordt de inschrijving geannuleerd en wordt  geen startbewijs verstrekt.

Natuurlijk is er voor iedereen de mogelijkheid om via de Miglia Daventria het goede doel van Rotary Deventer te sponsoren. Daarvoor verwijzen wij je graag naar de sponsorpagina van de website https://migliadaventria.nl of naar de Miglia Daventria sponsorcommissie:
– Rico ten Hag                  r.tenhag@tenhag.nl                      tel 06 53 83 57 77

Annuleringsvoorwaarden

Als u na inschrijving toch niet kunt deelnemen. Dan gelden de volgende annuleringsregels:

 • Annulering moet schriftelijk naar miglia.daventria@gmail.com
 • Bij annulering vóór 18 maart 2023:
  restitutie en creditering van het gehele inschrijfgeld
 • Bij annulering na 18 maart maar vóór 30 april 2023:
  restitutie en creditering van het inschrijfgeld minus € 85 kosten
 • Bij annulering na 30 april 2023:
  Geen restitutie. Tot 15 mei 2023 kan evenwel een vervangende equipe worden ingeschreven, in dezelfde klasse (verandering van ‘competitie binnen de Tourklasse kan wel), zonder extra kosten.

HOE VERLOOPT EIGENLIJK ZO’N RALLYDAG?

Op de Miglia Daventria website wordt tijdig een aparte pagina geopend met uitleg en instructie over

– startlocatie, tijdstip aanwezigheid, hoe ‘aan te rijden’ en te parkeren

– aanmeldingsprocedure en wat mee te nemen

– verwacht tijdstip aankomst bij de eindlocatie

– ‘do’s and dont’s’

– nuttige weetjes.

Met die kennis in het hoofd of beschikbaar ‘op de telefoon’ kan de deelnemer er op rekenen dat de dag zonder problemen van start gaat en soepel verloopt. En dus het ‘rally-feestje’ wordt dat we willen bieden.

Voor nu de volgende ‘hoofdlijn’:
De Miglia Daventria XII is een evenement dat de hele zaterdag duurt.
De Startlocatie is het filiaal van Pouw in Zwolle Lippestraat 5, 8028 PS Zwolle. Eindlocatie de Gasfabriek in Deventer Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer.
Equipes moeten op de Startlocatie aanwezig zijn minimaal 1 uur voor hun individuele starttijd (die wordt in de week voor 27 mei 2023 bekend gemaakt als de startlijst is opgesteld).
Het starten begint om 09.30 uur (Sportklasse en Tourklasse tegelijk). De laatste equipe start circa 10.45 uur.
Aankomst op de eindlocatie Gasfabriek van circa 16.30 tot 17.30 uur. Dan lekker eten, drankje, prijsuitreiking en … tevreden terug naar huis.