Woordje van de uitzetter

2020 was een mooi jaartal voor een feestje. Zoals het 2e lustrum van de Miglia Daventria. Dat wordt nu dus 2021. Ook een mooi jaartal!

 

Als uitzetter zal ik daarom dit jaar extra mijn best doen om een waardige rallyroute neer te zetten! Mede omdat ikzelf ook wat te vieren heb, met mijn 1e lustrum als “MiDa” uitzetter. Voor komende editie wordt wederom een ander rallygebied betreden. Vanuit Salland wordt nu het Noord-Oosten van Twente verkend. Een rustig gebied met werkelijk fantastisch leuke weggetjes. Voor de Sportklasse zullen er absoluut de nodige uitdagingen in verwerkt zitten. Op speciaal verzoek nog net een beetje meer dan in editie IX. Ik voorspel voor deze klasse dus iets meer strafpunten dan afgelopen keer ? Voor de Tourklasse wordt gepoogd het niveau vergelijkbaar te houden. Enige uitdaging, maar zeker ook genieten van de fraaie omgeving. Genieten staat eveneens op het menu voor de Sponsorklasse, al zullen zij onderweg ook de ogen goed open moeten houden om met een mooie klassering naar huis te gaan.
Kom het allemaal mee maken en laten we er samen weer een mooi (rally)feest van maken!

Rutger Kwant