Proloog

Kaart lezen door te leren van de beste(n).

Kaartleescursus (Proloog)

Ben je nog wat nerveus om deel te nemen aan een rally?
Misschien ben je wat nerveus waar je op moet letten, hoe je de kaarten moet lezen of welke zaken je goed in de gaten moet houden op de kaart of in de bosjes tijdens de rally.

Wij bieden daarin de oplossing: doe mee aan onze proloog, welke bestaat uit een goed verzorgde kaartleescursus.

De cursus vindt ongeveer een week voor de rally plaats in de avond op een locatie die past bij onze rally, zoals bijv. de hoofdsponsor of startlocatie.
Op deze locatie wordt je ontvangen met drankje en een koek en kan je met het drankje in de hand alvast kennis maken met de andere deelnemers, rallyfanaten of enkele producten of services van onze sponsoren (bijv. een taxatie van jouw oldtimer, terwijl je in cursus zit).

Zodra iedereen aanwezig is zal de cursus starten onder begeleiding van niemand minder dan ervaren rallyrijder en -uitzetter Rutger Kwant. En dit is een voordeel voor elke deelnemer aan onze rally, want Rutger is ook onze uitzetter en zal dus soms ook een paar kneepjes van het vak weggeven die je tijdens onze rally nodig hebt. Daarnaast heeft Rutger menig één- en meerdaagse rally gereden en gewonnen (bijv. de Tulpenrallye), dus hij is een bron van informatie en inzicht.

Wat kost het?

Ben je bij ons ingeschreven als equipe dan kan je kostenloos inschrijven voor de proloog. Je krijgt hiervoor via ons een uitnodiging.
Ben je niet ingeschreven bij onze rally, dan is het alsnog mogelijk om deel te nemen aan onze proloog. De kosten zijn dan 50 euro per persoon.
Twijfel je nog om deel te nemen aan onze rally, bekijk dan gerust eens onze pagina met inschrijfinformatie, de kosten of wat deze dag je zoal brengt.

Hoe schrijf ik in?

Als je deelneemt als equipe nodigen we jou uit voor de proloog, maar je kan dit ook aangeven bij inschrijvingen@migliadaventria.nl.
Rijdt je niet mee aan onze rally en wil je wel deelnemen aan de proloog? Klik dan op de knop hieronder om je in te schrijven. De bijdrage voor deze proloog is ook ten bate van ons goede doel.

De datum van de proloog editie XIII (2024) is op 21 mei 2024 bij Dusseldorp Deventer (sponsor van de sponsorklasse).