Waarom sponsoren? Een rally-evenement als de Miglia Daventria kan niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Uw bijdrage is van harte welkom.

Vanaf de eerste editie van de Miglia Daventria zijn we erin geslaagd om een kwalitatief zeer hoogwaardig rally-evenement neer te zetten. De waardering van deelnemers – in alle klassen – en van betrokkenen is ieder jaar weer hoog. Daarom weten we met de Miglia Daventria altijd zeer veel publiciteit te genereren.

Bovendien wordt uw naam ook nadrukkelijk gekoppeld aan het Deventer op Stelten festijn. Een ‘vaste waarde’ inmiddels in dat evenement is dat de voorstelling op de openingsavond kan worden bezocht door meer dan 500 Deventer stadsgenoten die door leeftijd of handicap daaraan normaal niet toekomen. Zij krijgen een volledig verzorgd ‘avondje uit’. En dat ‘avondje uit’ wordt ook in 2019 weer mogelijk gemaakt door de opbrengst van de Miglia Daventria IX!

Sponsoring is maatwerk. Dat weten we, en daar nemen we ook de tijd voor. Onze mensen nemen desgewenst contact met u op om een keuze uit de beschikbare mogelijkheden en ook additionele mogelijkheden te bespreken.

Ooit gedacht om uw relaties deel te laten nemen aan ’s lands beste oldtimerrally? Inclusief gereed staande oldtimers, die geprepareerd zijn voor zo’n dag? Het kán!

Verbind ook uw bedrijfsnaam aan de Miglia Daventria en Deventer op Stelten en neem contact met ons op.

Klik op de link hieronder om de sponsormogelijkheden te bekijken. Het sponsorcontract wordt u later toegezonden. Een voorbeeld daarvan kunt u hieronder downloaden.


P.S.
Alle medewerkers aan de rally doen dit op geheel vrijwillige basis. Er worden geen vergoedingen uitgekeerd, ook geen onkostenvergoedingen. Slechts de uitzetter, leveranciers van benodigdheden en horecagelegenheden worden betaald maar ook met hen zijn gereduceerde prijzen overeengekomen. Al uw bijdragen komen dus ten goede aan het goede doel!!

 

Download hier het Sponsorcontract voor 2019, als u ons en het Rode Kruis wilt ondersteunen!

sponsorcontract_MiDa-2019-191018

 

NIEUWSGIERIG NAAR DE SPONSORMOGELIJKHEDEN VOOR DE MIGLIA DAVENTRIA editie IX?

Download hier de folder met sponsormogelijkheden.

sponsormogelijkheden_MiDa-2019-191018

De Sponsoren voor de Miglia Daventria editie 2019 zijn:

(klick op logo voor eventuele doorlink naar website sponsor)

Logo appelhof
Sponsoren 38