MIGLIA PROLOOG

Proloog  Kaartleescursus

Wie al eens een Rally reed weet het.  Voor wie de Miglia Daventria X de eerste keer is zeggen we het: NIET DE BESTUURDER, MAAR DE NAVIGATOR BEPAALT HET SUCCES VAN EEN TEAM! En daarom komt er waarschijnlijk een ‘proloog’ op de Miglia Daventria X, waarin we de fijne kneepjes van het (rally)kaartlezen gaan bijbrengen. Voor wie dat wil leren (en voor wie het gezellig vindt om zo’n bijeenkomst eens mee te maken).

 

Wanneer, wat waar?

  • Wanneer kunnen we nog niet zeggen. Maar het wordt een datum circa 10 dagen vóór 4 september 2021, de datum van de Miglia Daventria. Anders ben op die datum namelijk alles weer vergeten …
  • Waar kunnen we ook nog niet zeggen. Neem maar aan: in Deventer
  • Als het doorgaat: Inloop vanaf 19.00 uur. Start programma om 19.30 uur
  • Als het doorgaat, dan neemt onze uitzetter, ‘Rally bekendheid’ en Beste navigator van Nederland Rutger Kwant je mee langs de voetangels en klemmen van het kaartlezen en de verschillende daarbij gebruikte systemen.
  • Als het doorgaat is ook gezelligheid en meet en greet.

 

Voor wie?

De bijeenkomst is er voor alle equipes die hebben ingeschreven voor de Miglia Daventria op 4 september 2021 én voor alle oud-deelnemers aan de Miglia Daventria.
Zij krijgen allemaal een persoonlijke uitnodiging, als het definitief is.

 

Tips

Alle kaartleessystemen van de Tourklasse van de Miglia Daventria X gaan langskomen
Een goed/beter resultaat op 4 september is bijna gegarandeerd als tevoren  ook nog de reglementen voor de Miglia Daventria X worden gelezen. Die reglementen zullen vóór de datum van de proloog  gepubliceerd worden op deze site.