MIGLIA PROLOOG

Proloog  Kaartleescursus

Wie al eens een Rally reed weet het.  Voor wie de Miglia Daventria X de eerste keer is zeggen we het: NIET DE BESTUURDER, MAAR DE NAVIGATOR BEPAALT HET SUCCES VAN EEN TEAM! En daarom komt er een ‘proloog’ op de Miglia Daventria X, waarin we de fijne kneepjes van het (rally)kaartlezen gaan bijbrengen. Voor wie dat wil leren (en voor wie het gezellig vindt om zo’n bijeenkomst eens mee te maken).

 

Onze hoofdsponsor Pouw Automotive heeft aangeboden om op 19 mei gastheer te zijn voor de Proloog/Kaartleescursus, op de locatie Deventer.

 

Wanneer, wat waar?

  • Op 19 mei 2020, bij Pouw Automotive Zweedsestraat 11-15 in Deventer
  • Inloop vanaf 19.00 uur. Start programma om 19.30 uur
  • Onze uitzetter, ‘Rally bekendheid’ en Beste navigator van Nederland Rutger Kwant gaat de voetangels en klemmen langs van het kaartlezen en de verschillende daarbij gebruikte systemen.
  • Daarnaast is er gezelligheid en meet en greet.

 

Voor wie?

De bijeenkomst is er voor alle equipes die hebben ingeschreven voor de Miglia Daventria op 30 mei 2020 én voor alle oud-deelnemers aan de Miglia Daventria.
Zij krijgen allemaal een persoonlijke uitnodiging.

 

Tips

Alle kaartleessystemen van de Tourklasse van de Miglia Daventria X gaan langskomen
Een goed/beter resultaat op 30 mei is bijna gegarandeerd als tevoren  ook nog de reglementen voor de Miglia Daventria X worden gelezen. Die reglementen zullen vóór 19 mei gepubliceerd worden op deze site.
En er is meer: Wilco Beijer van Imparts uit Ede zet de avond luister bij door zijn winkel met Navigator-goodies uit te stallen! Lampjes, Loepjes, Stiften, Rosbakken, Brantzen, Foezelboxen, Clipboards en nog véél meer; Het is te bezichtigen en te koop!

 

Warmlopen voor 30 mei doe je op de 19e mei! Voor teams met ambitie en voor wie zin heeft in een leuke, leerzame  avond!