Waarom sponsoren? Een rally-evenement als de Miglia Daventria kan niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Uw bijdrage is van harte welkom.

Vanaf de eerste editie van de Miglia Daventria zijn we erin geslaagd om een kwalitatief zeer hoogwaardig rally-evenement neer te zetten. De waardering van deelnemers – in alle klassen – en van betrokkenen is ieder jaar weer hoog. Daarom weten we met de Miglia Daventria altijd zeer veel publiciteit te genereren.

Bovendien wordt uw naam ook nadrukkelijk gekoppeld aan het Deventer op Stelten festijn, waarbij we in 2018 opnieuw meer dan 500 stadgenoten willen laten genieten van een volledig verzorgd ‘avondje uit’.

Sponsoring is maatwerk. Dat weten we, en daar nemen we ook de tijd voor. Onze mensen nemen desgewenst contact met u op om een keuze uit de beschikbare mogelijkheden en ook additionele mogelijkheden te bespreken.

Ooit gedacht om uw relaties deel te laten nemen aan ’s lands beste oldtimerrally? Inclusief gereed staande oldtimers, die geprepareerd zijn voor zo’n dag? Het kán!

Verbind ook uw bedrijfsnaam aan de Miglia Daventria en Deventer op Stelten en neem contact met ons op.

Klik hier om de sponsormogelijkheden te bekijken. Het sponsorcontract wordt u later toegezonden.


P.S.
Alle medewerkers aan de rally doen dit op geheel vrijwillige basis. Er worden geen vergoedingen uitgekeerd, ook geen onkostenvergoedingen. Slechts de uitzetter, leveranciers van benodigdheden en horecagelegenheden worden betaald maar ook met hen zijn gereduceerde prijzen overeengekomen. Al uw bijdragen komen dus ten goede aan het goede doel!!

Sponsoren 32
KLIK HIER VOOR UITSLAG SPORTKLASSE

De Sponsoren voor de editie van 2018 zijn:

Download hier het Sponsorcontract voor 2018, als u ons en het Rode Kruis wilt ondersteunen!