rotary-logo

De Miglia Daventria wordt georganiseerd door een aantal ‘petrolheads’ en enthousiastelingen die lid zijn van Rotary Club Deventer. Elk jaar krijgen we een kick van een zo perfect mogelijk georganiseerd rally-evenement. Waarbij we de opbrengst voor het goede doel graag zo hoog mogelijk maken.

Rotary Club Deventer is inmiddels ruim 80 jaar jong. Als serviceclub wil zij de maatschappij ten dienste zijn. Door leden aan te trekken uit een breed scala van beroepen en functies, proberen we  zoveel als mogelijk een afspiegeling te vormen van diezelfde maatschappij. En betrokken te blijven bij wat er zich in de maatschappij afspeelt.

Rotary Club Deventer telt circa 40 leden. Zij  heeft daarmee de nodige ‘clout’ om haar doelen te verwezelijken én ze heeft de individuele leden veel te bieden. De wekelijkse bijeenkomsten vinden plaatsen op dinsdagavond, meestal in restaurant de Keizerskroon.

De inzet voor het grotere geheel van de samenleving en de bereidheid om te willen leren van elkaar maken dat Rotary Club Deventer, ook in haar respectabele 84-ste jaar, nog springlevend is.

Geen sigaren- en whiskyclub voor mannen, maar juist een gemengde club, die de handen uit de mouwen steekt!

Foto Galerie 2017 266
Over ons