Zijne Hoogheid Prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau draagt de Miglia Daventria Rally een warm hart toe!

De vicevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis, Zijne Hoogheid Prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau geeft als lid van het comité van aanbeveling aan de Miglia Daventria Rally een warm hart toe te dragen en de wijze van invulling van de rally, met name de sponsorklasse, zowel als de besteding van de opbrengst, toe te juichen.
Potentiële deelnemers worden door hem dan ook met klem gevraagd zich voor de rally aan te melden.

Een fantastische rally-ervaring met daar bovenop de wetenschap dat uw deelname ook voor andere mensen, die net iets meer zorg behoeven, van een grote betekenis kan zijn, mag u niet langer laten aarzelen.

Zijne Hoogheid Prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau draagt de Miglia Daventria Rally een warm hart toe! 1