Voorwoord Miglia Daventria 2018

Als voorzitter ben ik er heel trots op dat Rotary Club Deventer ook in 2018 – alweer voor de 8e keer – de rally Miglia Daventria organiseert!

Op zaterdag 26 mei 2018 is het weer zover met een rally door het mooie Twentse landschap uitgezet door een professional!

Toen ik enkele jaren geleden lid werd van Rotary Club Deventer, had ik eerlijk gezegd niet zoveel met autorally’s. Eenmaal bekend met dit fenomeen, en in het bijzonder de Miglia Daventria, werd ik zo enthousiast, dat ik inmiddels al twee keer zelf heb meegereden in de Tourklasse.

Een geweldig enerverende ervaring en ook een prachtige dag om op terug te kijken, mede omdat ik met mijn mede-bestuurder en mede-navigator tot twee keer toe in de prijzen ben gevallen. Ons enthousiasme daarover hebben wij luid en duidelijk laten blijken…

Ik nodig u van harte uit om op 26 mei 2018 deel te nemen aan deze geweldige activiteit van onze Rotaryclub.

Degenen die reeds eerder hebben meegedaan, hoef ik niet meer enthousiast te maken. Degenen die overwegen voor het eerst mee te gaan rijden: schrijf u zeker in. Ik spreek uit ervaring als ik u een onvergetelijke dag in het vooruitzicht stel!

Die onvergetelijke dag geldt uiteraard nog meer voor de jong gehandicapten die meerijden in de Sponsorklasse. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het goede doel waarvoor ook in 2018 wordt gereden: het Rode Kruis.

Onze Rotaryclub zal zich samen met u (opnieuw) inzetten voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor dit goede doel, zodat het Rode Kruis naast de jong gehandicapten ook anderen een mooie dag kan bezorgen.

Ik rijd volgend jaar weer mee en zou ook u (weer) heel graag tegenkomen op zaterdag 26 mei 2018!

Erna Pieters,

voorzitter Rotary Club Deventer