Foto Galerie 2016 1

Nog een paar weken, en dan is het weer zo ver: de inmiddels 7e editie van de Miglia Daventria.

We hebben op het moment van schrijven de wind goed in de zeilen. En dat blijkt uit meerdere dingen:

  • Het aantal inschrijvingen gaat duidelijk uitkomen boven editie 6. We mikken dit jaar op 90 inschrijvingen!
  • Het aantal sponsoren ligt duidelijk hoger dan in de afgelopen jaren
  • De landelijke organisatie van het Rode Kruis helpt mee
  • De pers laat zich ook nadrukkelijker zien. Naast onze rallyfotograaf doet ook Stern Nordsiek weer mee. Deze getalenteerde student maakt opnieuw een videocompilatie van de dag. Birza design, een bekend marketing- en communicatiebureau maakt de gehele dag een live verslag van de rally op Facebook. En dan hebben we het nog niet eens over de traditionelere media!

Net als in de afgelopen editie willen we met de opbrengst van de rally het mogelijk maken stadsgenoten te laten genieten van een voorstelling tijdens Deventer op Stelten. De mensen die een compleet verzorgde avond krijgen, worden geselecteerd door het Deventer Rode Kruis. Op een speciaal voor hen gebouwd podium zitten zij eerste rang. Met een kleine maaltijd, met halen en brengen.

Vorig jaar was er budget voor 200 mensen, dit jaar hebben wij ons kunnen committeren voor 400 tot 500 mensen!

Onze mix van hoge kwaliteit en Sallandse gastvrijheid slaat dus aan!

We hebben nog ca 10 plaatsen vrij, schijf snel in, of kom kijken!!