Voorwoord Henk de Jager

Voorwoord Miglia Daventria 2017

De Miglia Daventria. Wat roept mij dat op? Dit jaar heb ik de eer om voorzitter te mogen zijn van Rotary Deventer. De Miglia Daventria is voor Rotary Deventer de belangrijkste manier om een project te realiseren. Evenals vorig jaar was dat Het Rode Kruis in combinatie met Deventer op Stelten.

Ikzelf heb geen verstand van klassieke auto’s en/of classic-car-rally’s. Toch ben ik ieder jaar weer verrast door het enthousiasme en de professionaliteit waarop deze rally wordt gemaakt en gebracht. Het zorgt er ook ieder jaar weer voor, dat ik dolenthousiast mee doe met ondersteunen van de Miglia Daventria. Ik help met parkeren, bij de finish of heb ook jaren de punten mogen berekenen…

Sinds vorig jaar hebben wij de Sponsorklasse erbij. Hierbij zorgen we niet alleen voor fundraising, maar ook direct in de rally bieden wij geestelijke gehandicapten nu de ruimte om mee te doen. Hiermee bezorgen wij ze een onvergetelijke dag!

Ik bedank op voorhand onze sponsoren, de deelnemers voor een onvergetelijke dag, en de opbrengsten, die dit voor het Rode Kruis gaat opleveren.

20 mei. Deventer. U bent er toch ook bij?

Van de voorzitter,

Henk de Jager