2017 Wat is dat??

Wat is dat?

De Miglia Daventria is een verwijzing naar ’s werelds beroemdste oldtimerrally: de Mille Miglia, een rally van Brescia naar Rome en weer terug. We zijn overtuigd u, met deze “Deventer Mijlen”, een smaakvolle dag te kunnen aanbieden die op Sallandse wijze kan wedijveren met haar Italiaanse zus.

Ook deze editie wordt georganiseerd door Rotary Club Deventer. Voor de Sportklasse dient de auto van 1980 of ouder te zijn. De Tourklasse staat open voor alle auto’s. Wilt u deelnemen met een oldtimer, dan kan de organisatie u verwijzen naar diverse betrouwbare verhuurders van deze bolides.

Ook In 2017 starten wij met een sponsorklasse; een aparte klasse waarin wij gehandicapte jongeren kennis willen laten maken met de rallysport. Gedurende die dag zijn zij de eerste navigator. We nodigen mensen aan zich in te schrijven voor deze klasse, als ze tenminste 3 zitplaatsen in hun auto hebben. De leeftijd van deze auto doet er niet toe. De jongeren worden geselecteerd door het Deventer Rode Kruis.

Doordat we in 2017 opnieuw mét het goede doel aan de slag gaan, rekenen we op een enorm leuke happening. De opbrengst van de rally 2017 gaat naar onze medemensen, die we tijdens Deventer op Stelten een geheel verzorgde avond willen aanbieden. Samen met het Deventer Rode Kruis, Samen voor de ander.