Walter Nordsiek, oud- mediacommissaris van de rally, werd onlangs 50. Ik was op tijd, en binnen de kortste keren was
het een gezellig weerzien met allerlei bekenden, kennissen en vriendjes.

Meerdere malen werd ik aangesproken op het feit dat een voornemen tot deelname tóch écht bekrachtigd zou gaan worden.

Ineens stond ik naast een bekerwinnaar. Een leuke vent, petrolhead ( gaat vaak samen ? ), en dito echtgenote. Hij liet me trots zijn agenda zien voor de 30e mei; geblokt voor de rally. Maar nog niet ingeschreven. “ik krijg zo veel uitnodigingen, zelfs voor formule 1 – races”. “Maar weet je”, ging hij verder, “deze rally kan ik rijden met mijn vrouw”. “Goed georganiseerd, en lekker strak in de organisatie”.

En ik? Kippenvel natuurlijk. En nu elke dag ff kijken of ik al een pagode zie verschijnen.