Het valt ons elke dag op dat er binnen de Deventer gemeenschap een stevige verbondenheid bestaat. Inwoners,  ondernemers en verenigingen weten elkaar steeds opnieuw te vinden wanneer er een hulpvraag gesteld wordt.

Zonder borstklopperij, we hebben met onze rally een ijzersterke formule ontwikkeld voor allerlei Bestuurders; sfeervolle locaties, mooie bolides, enthousiast publiek en een top-organisatie. Het biedt dus allerlei invalshoeken voor een prima netwerkevent.

U kunt immers niet alleen een zakelijk relatie uitnodigen tot het plaatsnemen in een stoeltje, het programma voorziet ook nadrukkelijk in een aantal netwerk-momenten, buiten de geslotenheid van de auto zelf. Indien gewenst kunnen we u ook verder helpen met huren van een volledig geprepareerde oldtimer.

Met uw inschrijving draagt u al bij tot het goede doel. En uiteraard kan de inschrijving ook zakelijk ingestoken worden.  Desgewenst helpen we u graag verder indien u “als sponsor” meer aandacht op uw onderneming gevestigd wilt zien. Maatwerk staat hierin centraal.

Onze rally in de notendop:

  • Start en finish in Deventer.
  • Volledig gecaterde dag, sfeervolle locaties en route.
  • Uitstekend kaartleesmateriaal.
  • 130,- per stoeltje.
  • Zeer relevant lokaal doel.
  • Start-, Lunch- en Finishlocatie geven veel ruimte om te netwerken.
  • Mogelijkheden voor additionele promotionele aandacht.